ALFA GSK 2023 KIŞ KAMPI

KAMPIN:
Adı         : 2023 Kış Kampı
Yeri       : Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mersin Fidanlık Müdürlüğü Kampüsü Mezitli/Mersin
Statüsü: Kulüp Kampı
Katılımcı Profili: İzci, İzci Lideri, İzci Gönüllüsü
Katılımcı Ön Şart Profili: ALFA GSK İzcilik Şubesinde Lisansı olmak.
Faaliyet hareket tarih, yer ve saati: 27 Ocak 2023, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Parkı giriş kapısı, Saat 23:30 

Faaliyetten dönüş tarih, yer ve saati:  03 Şubat 2023, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Parkı giriş kapısı   Saat 17.00

Kamp Ücreti: Yol ücreti + Yemek ücreti 7 gün  ve Kamp arması dahil 1900 TL

Kamp için son başvuru tarihi: 19 Ocak 2023 Perşembe günü saat 17:00 (Ankara Valiliğinden Faaliyet Onayı alınacağı için bu tarihten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir. Onay Süresi ortalama 5 gündür.)
Yolculuk ile ilgili Bilgiler: Faaliyete otobüs ile gidilecek ve gelinecektir.

 Faaliyet yönetiminin katılımcılara yönelik, faaliyete özel duyurusu: 
1. Kamp Kulüp Kampı statüsündedir.
 İlk kez bu kampa katılmış olan izciler sonraki tarihlerde düzenlenecek Mahalli kampa katılma hakkını elde edeceklerdir.
2. Müracaatlar otomasyon üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapıldığında Kulüp tarafından otomasyon sistemine girişleri yapılacaktır.
3. Kamp alanından ayrılıp alışverişe gidilmeyecektir. İhtiyaçlar kamp yönetimince alınacaktır.
4. Yemekler hizmet alımı şeklinde olacaktır. 5. Kampta ilk yardım eğitimi almış liderlerimiz mevcut olup, acil durumda Mersin İl Sağlık Md.lüğü ile irtibatlı durumda olunacaktır. Kulübümüzde ilk yardım malzemeleri mevcuttur. 6. İlaç kullanan izcilerimizin ilaçları yolculuk başlamadan önce görevli lidere teslim edilecektir. İlaçlar alınması gereken zamanlarda sağlık sorumlusu lider kontrolünde alınacaktır. 7. Mersin İzcilik İl Temsilciliği ile Mersin Valiliği, İl Jandarma K.lığı, İl Sağlık Md. lüğü ve İl Emniyet Müdürlüğüne Kampın gerçekleştirileceği bilgisi Ankara Valiliği tarafından bildirilecektir. 8. Kampta bireysel oyunlar, takım oyunları, izcilik oyunları da yer alacaktır. 9. Kamp süresince Mersin ve Tarsus gezileri yapılacaktır. 10. Orman İşletme Md.lüğü personeli tarafından doğa koruma, bitki bilgisi ve fidan üretimi bilgileri verilecektir. 12. Mersin Orman Bölge Müdürü izcilerimize ziyarette bulunacaktır. 13. İsteyen izciler Çadırda konaklayabilir.

Faaliyet sorumlusu irtibat telefonu ve e-postası:   
Filiz SOYKÖK    Tel: 505 8750843  filizsoykok1973@hotmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.