Mustafa KÖŞKER

Yönetim Kurulu Başkanı – Oymakbaşı – 3 Tahta İşaretli Eğt. Ld. Yrd.

Özgeçmiş:

Mustafa KÖŞKER, 1969 yılında Çorum’da doğdu. Eğitim yıllarını Kırşehir’de tamamladı. 1986 Yılında Silahlı Kuvvetlere katıldı. 1987 yılında Deniz Astsubayı olarak Türk Deniz Kuvvetlerine katıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı emrinde Silahlı Kuvvetlerdeki görevini tamamlayan Köşker, Ocak 2011 tarihinde TSK’dan Emekli oldu.

Yaklaşık 10 yıl önce tanıştığı izcilikte aldığı kurslar ve yönettiği kamp ve izcilik kurslarındaki başarılarından dolayı 2011 yılında Türkiye izcilik federasyonunun 3 tahta işaretli Eğitimci Lider yardımcılığına yükseldi.

Türkiye İzcilik Federasyonunun Ankara ve Çanakkale İllerinde İl Temsilciliği görevlerini de yürüten KÖŞKER, Federasyonun Deniz İzci Komisyonu ve Teknik Kurulu üyeliği de yapmıştır. TİF Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Kurulu ve Eğitim Kurulu üyeliklerini de yürütmüştür.

Emekli olduktan sonra ALFA Gençlik ve Spor Kulübünü kurdu ve Kurucu Başkanlığına seçildi. Mustafa KÖŞKER Evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.