8. Kuruluş Yılı Kutlaması

      ALFA Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak 8. kuruluş Yılımızı 17 Kasım 2018 tarihinde Sayıştay Eğitim Tesislerinde kutladık.

Kutlama törenimize katılan Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Sayın Mustafa Nurullah ALBAYRAK’a,  Türk Ulaşım-Sen Genel Sekreteri Sayın Filiz ŞAHİN’e, şehir dışından katılan Hüseyin Kürşat GÜNER Liderimize, Amasya İl Temsilcimiz Sayın Fatih İNCEEL’e, Manisa il Temsilcimiz Sayın Fevzi DİROL’a, Sivas’tan Sayın Yüksel YİĞİT’e, Manisa’dan Sayın Kürşat Utku SATIOĞLU’na, Amasya’dan Sayın Abdulvahap BOZKURT’a teşekkür ederim.

Kutlama Programımıza Destek olan Şair Ahmet Coşkun’a teşekkür ederiz.

Yanımızda olamayan ama telgraf ile kulübümüzün 8. yaşını kutlayan Ankara Milletvekillerimize teşekkür ederim.

Kulübümüzün kutlamasında yanımızda olamayıp video ile Kanada, Almanya, Ukrayna, Azerbaycan, Zambiya ve Irak/Kerkük’ten kutlamalara katılan sevgili dostlarımıza teşekkür ederiz.

Programın hazırlanması sürecinde büyük özveri gösteren, zaman ayıran İzci Gönüllümüz Yaprak ÇAMCI ile  Ahmet İlbey KARABÖRK, Atılay KÖŞKER ve Fırat BİRİCİK Liderlerimize çok teşekkür ederim.

Gecemize güzel sesleri ile söyledikleri şarkı ve Türkülerle renk katan izcimiz Damla AKŞAHİN, Ergin İzcilerimiz Ayşenur COŞKUN ve Gizem GÜNGÖR’e teşekkür ederim.

Kutlama gecesinin en güzel şekilde geçmesi için gece boyunca çok çalışan lider ve izci gönüllülerimize çok teşekkür ederim.

En büyük teşekkürü ise büyük ve birbirine bağlı bir kulüp olduğumuzu göstererek kulama akşamı bizi yalnız bırakmayan çok değerli izcilerimize ve ailelerine çok teşekkür ederim.

Daha nice yaş günlerini daha büyük bir aile olarak kutlama imkanı olması dileğiyle katılan, katılamayan herkese çok teşekkür ederim.

                                                                                                                                                                                             Mustafa KÖŞKER

                                                                                                                                                                                            ALFA GSK Derneği

                                                                                                                                                                                           Yönetim Kurulu Başkanı

  

                                  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.