PİKNİK

ALFA GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ  MORAL VE KAYNAŞMA PİKNİĞİ

mangal

ALFA GSK ailesi olarak izcilerimiz ve aileleri ile liderlerimizin katılımıyla okulların açılmasından önce izcilerimize bir moral ve velilerimiz ile liderlerimiz arasında bir kaynaşma amaçlı piknik planlanmıştır.

Pikniğin yapılması düşünülen yer olarak Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire alanı planlanmıştır.

Piknik alanı haritası aşağıdadır:

piknik-harita-1

piknik-harita-2

Piknik tarihi 17 Eylül 2016 Cumartesi günüdür. Piknik alanında buluşma saati 10:00 olarak planlanmıştır.

Misafirlerimiz Piknik alanına ulaşımı şahsi araçlar ile yapacaklardır. Araç giriş ücreti 7,5 TL dir.

Pikniğe gelmek isteyip de aracı olmayanlar araçlarında boş yeri olanlarla götürülüp getirilecektir.   Bunun için araç talebi olanlar isim ve kaç kişi ile katılacağını Filiz SOYKÖK ( 0 505 8750843) Liderimize 15 Eylül 2016 tarihine kadar bildirmeleri gerekmektedir.   Bu sayılara göre araç planlaması yapılacak ve kendilerine hangi araçla gidileceği bildirilecektir.

Piknikte Mangalda Et, Tavuk ve Köfte yapılacaktır. Masraflar katılımcı sayısına göre paylaştırılacaktır. Kişi başı 25-30 TL olacağı tahmin edilmektedir.

Katılmak isteyen velilerimizin en geç 15 Eylül 2016 saat 17:00’a kadar Filiz SOYKÖK Liderimize telefon, SMS veya e-posta yoluyla ulaşarak katılımcı sayılarını bildirmeleri gerekmektedir. Planlama ve malzeme alımında bu sayılar önem taşımaktadır.

Bu Faaliyet ile

-Kamplarda günlerce birlikte zaman geçiren izcilerimizin ailelerinin de birbirlerini tanımaları ve kaynaşmalarını ümit ediyoruz.

– Çocuklarınızın liderlerini tanıma fırsatı bulacaksınız.

– İzcilerimizin kamplardaki durumları ile ilgili liderlerinden detaylı bilgi alma imkânı bulacaksınız.

– Liderlerimize izcilerimiz hakkındaki özel olarak söyleyeceklerinizi, taleplerinizi yüz yüze ve detaylı olarak söyleyebilmeniz için de iyi bir imkân veriyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.