Ahmet Serdar DEMİREL

Yönetim Kurulu Üyesi – Havuz Lideri – Oymakbaşı

Özgeçmiş:

Ahmet Serdar DEMİREL, 28.08.1962’de Altındağ’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 1986’da mezun oldu. Sırasıyla, Ahlat ve Akdağmadeni İlçe Sivil Savunma Memurluğu yaptı, 1992’de Ankara Sivil Savunma Birlik Müdürlüğü Şefliğine atandı.

1997’de Ankara Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı oldu, 2007’de Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Sivil Savunma Şube Müdürü olan DEMİREL, 2008’de Kırka Bor İşletme Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanlığına, 2011’de de Emet Bor İşletme Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanlığına atandı, Halen Sivil Savunma Uzmanı olarak bu kurumda göreve devam etmektedir.

1995 yılından 2006 yılına kadar yurtiçi ve yurtdışında meydana gelen doğal afetlerde Arama ve Kurtarma görevlerine katılan DEMİREL, Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüklerinin günümüz teknolojisine ayak uydurabilmesi için hazırlanan birçok önemli projelerde görev aldı.

İzciliğe 2011 yılında başlayan DEMİREL aynı zamanda da TİF Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Kurulu üyeliklerinde bulunmuştur. İngilizce bilen DEMİREL, 1 Kız çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.